Leslocaties

Op bovenstaande kaart kunt u zien waar wij onze lessen verzorgen. Bij voldoende aanmeldingen worden de opleidingen vrijwel iedere opleidingsperiode gehouden in deze plaatsen.

De zaterdagopleiding wordt doorgaans in Heesch (De Pas), in Den Haag (Scheveningen), in Ede (G. Joosten), Wilp (Ter Riele), Groenlo (Kuster Olie) of Deurningen (FodB) georganiseerd. Weliswaar niet voor iedereen naast de deur, maar is zeker vanuit alle windstreken van Nederland goed bereikbaar. Daarnaast is het fileleed op de zaterdag over het algemeen minder dramatisch dan op andere dagen.
De intensieve opleiding vindt voornamelijk in Den Haag (OUB), Heesch (De Pas) of Schiedam plaats.

Ook in Waarland, Veenhuizen, Zundert, Staphorst, Heerlen, ‘s Gravenzande, Naaldwijk, Sellingen, Amsterdam, Hengelo, Ridderkerk, Waddinxveen, Utrecht, Zuid Scharwoude, Schipluiden, Beverwijk, Heerenveen, Duiven, Ootmarsum en Lelystad hebben we de afgelopen tijd opleidingen verzorgd. Als er voldoende belangstelling is voor een andere locatie, dan gaan we daar ook van start.  De definitieve keuze voor een bepaalde locatie kan echter pas gemaakt worden nadat zich voor deze locatie voldoende kandidaten hebben aangemeld (minimaal 5 tot 6 aanmeldingen per module per locatie).

Verder zijn we voornemens om een opleiding te starten in Bergen op Zoom (Zeebratours), op vrijdagen, in of na de zomer van dit jaar.

Onze doelstelling is om zoveel mogelijk in uw regio les te geven, zodat uw reistijd minimaal is en u dus meer aandacht en tijd aan de studie kunt besteden.

adres

Nieboerweg 71
2583 JV  DEN HAAG

email

info@oub.nl

Social Media

Neem contact op!

Heeft u vragen? Stuur een bericht en wij komen er zo snel mogelijk op terug!

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search