Het regent mooie berichten!!!

 In Nieuwsberichten

Op de mat lag vanmorgen het prachtige geboortekaartje van Alice en James, die met de komst van hun zoon Jules een koningskoppel hebben.
Van harte gefeliciteerd met jullie geweldig leuke kereltje! Wat zal Abella trots zijn als “grote zus”!!!

Het buitengewoon originele kaartje laat al een glimp van de aanstaande carrière van Jules én z’n zus zien: er prijken vier mooie vrachtauto’s op, in verschillende grootten.
Jules, je bent nu 5 daagjes oud, als je 16 bent mag je beginnen met je theoriecertificaat voor je B rijbewijs 😉 Nog eventjes geduld dus!

Verder werden we verrast met de mededeling dat de heer Keijzer zijn derde module in the pocket heeft. Niet het makkelijkste onderdeel voor iedereen, Wegvervoer Goederen, wel met een dikke 8 afgesloten.

Jan is inmiddels in het bezit van zijn zo gewilde getuigschrift. Met enige tussenpozen heeft hij het maar mooi voor elkaar gekregen!

Mariëlle laat weten dat ze afgelopen week examen heeft gedaan voor Financieel management in Utrecht en met een heel goed gevoel, al na 50 minuten de examenzaal kon verlaten. Binnenkort wordt het resultaat bekend, als dat positief is, dan heeft ook zij het getuigschrift binnen.

Verder het onvoorstelbare geruststellende bericht van één van de coryfeeën van Stichting Hoogvliegers, de uitslag van de PET scan laat zien dat zijn lichaam verder schoon is. Misschien is dit laatste nog wel het aller-, állermooiste bericht!!!

James, Alice, Abella, Herco, Jan, Mariëlle en Hans: heel hartelijk gefeliciteerd!!!!!

Recent Posts
Neem contact op!

Heeft u vragen? Stuur een bericht en wij komen er zo snel mogelijk op terug!

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search