Skip to content

De opleiding

Informatie over de opleidingen

Leslocaties

De zaterdagopleiding wordt doorgaans in Heesch (De Pas), in Schiedam (MESA), in Apeldoorn (Flair), Wilp (Ter Riele) of Deurningen (Frans op den Bult) georganiseerd. Weliswaar niet voor iedereen naast de deur, maar zeker vanuit alle windstreken van Nederland goed bereikbaar. Daarnaast is het fileleed op de zaterdag over het algemeen minder dramatisch dan op andere dagen.

De intensieve opleiding vindt voornamelijk in Schiedam of Heesch plaats.

Ook in Ede, Woudenberg, Waarland, Veenhuizen, Zundert, Staphorst, Heerlen, ‘s Gravenzande, Naaldwijk, Sellingen, Amsterdam, Hengelo, Ridderkerk, Waddinxveen, Utrecht, Zuid Scharwoude, Schipluiden, Beverwijk, Heerenveen, Duiven, Ootmarsum en Lelystad hebben we de afgelopen tijd opleidingen verzorgd. Als er voldoende belangstelling is voor een andere locatie, dan gaan we daar ook van start.  De definitieve keuze voor een bepaalde locatie kan echter pas gemaakt worden nadat zich voor deze locatie voldoende kandidaten hebben aangemeld (minimaal 5 tot 6 aanmeldingen per module per locatie).

Onze doelstelling is om zoveel mogelijk in uw regio les te geven, zodat uw reistijd minimaal is en u dus meer aandacht en tijd aan de studie kunt besteden.